укр рос

Будівництво та монтаж інженерних мереж і споруд

Гель-лаки: найкраща пропозиція для салонів

Професійним майстрам манікюру потрібно багато покриттів на нігті — різноколірний, з декоративними ефектами. У клієнтів можуть бути різні побажання, котрі потрібно реалізовувати. Сама за цим до вас і приходять. А ще матеріали мають бути якісними — перед усім безпечними, з високою щільністю пігменту та рівномірним нанесенням. Бажано, коли все це поєднується з адекватною ціною. І де ж купити гель-лаки, що відповідають таким вимогам? Ділимося секретною інформацією — в інтернет-магазині “RichHills”

Продавець зосередився на пошуках якісних матеріалів для бьюті-сфери за демократичними цінами. Серед асортименту користуються не аби яким попитом гель-лаки. Для гуртових покупців та салонів краси магазин надає суттєві знижки. Це дуже гарна можливість заощадите, не знижуючи планку щодо якості.

Доставлення гель-лаків теж зручне. Обирайте бажану поштову службу, і магазин відправить замовлення впродовж одного-двох робочих днів у будь-який куточок України.

Які гель-лаки пропонує купити “RichHills”?

В каталозі інтернет-магазину представлені продукти відомих брендів:

  • Divia — це власний український бренд, для виготовлення якого сировина замовляється в США;
  • Moon — Польща;
  • Nails Molekula — Німеччина;
  • Kodi Professional — гель-лаки з США, що стали еталоном якості.

Тут можна купити гель-лаки як з базових колекцій, так і унікальні дизайнерські продукти для приголомшливого манікюру. Вся палітра доступна в на сайті продавця. Переходьте за посиланням та замовляйте.