укр рос

Будівництво та монтаж інженерних мереж і споруд

Горизонтальне буріння

Послуги горизонтального буріння - це еффективний безтраншейний метод прокладки будь-яких комунікацій під землею, за допомогою сучасних бурових установок. Щоб такий спосіб прокладки комунікацій був ефективним, слід використовівати спеціалізоване обладнання, котре здатне демонструвати відмінні результати роботи на грунті конкретної місцевості.

Установка для горизонтального буріння допоможе виконати роботу цілої бригади, економить не тільки ваш час, але й, в більшості випадків, гроші. Вона буде незамінною там, де неможливо застосувати траншейний метод прокладки. Однак, таке обладнання може бути використано тільки досвідченими кваліфікованими спеціалістами. Процес роботи бурової установки потребує постійного контролю, що зробити досить важко в зв'язку з тим, що бур знаходиться поза зоною видимості. Контроль буріння здійснюється за допомогою системи локації.

Не зважаючи на складнощі, що виникають в процесі буріння, професіонали здатні впоратись з поставленим завданням в доволі стислий термін. Тому попит на послуги горизонтального буріння постійно зростає. Зараз Інфраструктура міст доволі розвинена, до того ж її розвиток не припиняється ні на мить: є багато парків, скверів, автомагістралей, масивів будівель та інших обїектів, під котрими необхідно прокласти ті чи інші комунікації. Звичайно, траншейним методом з цим завданням впоратись неможливо. Але, замовивши послуги горизонтального буріння, ви отримаєте готову каналізацію для прокладки будь-яких комунікацій максимально швидко.

‹‹ Повернутися