укр рос

Будівництво та монтаж інженерних мереж і споруд

Основні роботи по водопостачанню

Років 20 тому назад, приватний будинок асоціювався з відсутністю комфорту і "зручностями" у дворі. Як правило, в будинку не була встановлена ​​система водопостачання, були відсутні ванна і туалет, через відсутність каналізації, а прання здійснювалася архаїчним способом - руками. Тепер же, роботи по водопостачанню забезпечують абсолютний затишок і комфорт приватного будинку, які часто перевершують зручності в квартирі. Не дивно, що в наш час спостерігається тенденція збільшення попиту на заміські будинки і приватні володіння. Тому, якщо Ви плануєте придбати будинок або хочете упорядкувати вже наявні володіння, то питання монтажу системи водопостачання і каналізації - це одне з першочергових завдань.

На сьогоднішній день, якісний і практичний водопровід можливо встановити в будь-якому житлі, як котеджі, так і в звичайному приватному будинку минулого століття. Зрозуміло, монтаж системи водопостачання потрібно довірити тільки фахівцям. Компанія Агросервіс Плюс має сучасне обладнання для повного комплексу робіт з водопостачання. Всі роботи виконуються кваліфікованими спеціалістами. Тим не менш, корисна інформація на дану тематику зайвою не буде.

Приміром, варто нагадати, що для водопостачання приватних будинків, дач і котеджів використовуються дві ключові різновиди монтажу: самопливна система водопостачання та напірна.

Самопливна система - це вже минуле. Даний тип водопостачання використовується в наш час виключно в тих випадках, коли наявне джерело води не дає потрібну кількість води. У такому випадку самопливна система водопостачання будинку включає монтаж накопичувального бака, який розміщують в найвищій точці системи, як правило на горищі. В результаті, вода із криниця спочатку надходить у бак, а тому вже рівномірно розподіляється по точками споживання.

Напірна система - це сучасна і популярна в наш час система водопостачання. Суть роботи системи в застосуванні спеціалізованого водопідіймального обладнання. Особливе значення має гідроакумулятор. Насос піднімає воду зі свердловини, вода йде в гідроакумулятор і з'являється тиск. Коли тиск досягає певної позначки, то контакти розмикаються і насос не качає воду в гидробак.

Також, існують певні нюанси при підключенні водопроводу від центральної каналізації. Важливим етапом робіт є розводка водопостачання будинку, прокладка труб, грамотно встановлені точки водопостачання та ін. Повний комплекс робіт з водопостачання дає можливість користуватися всіма благами цивілізації. Якщо система водопостачання встановлена ​​непрофесійно, то незабаром виникнуть проблеми, що тягнуть за собою фінансові витрати. Тому звертайтеся до професіоналів компанії Агросервіс Плюс, девіз якої: якість, професіоналізм і своєчасність.

‹‹ Повернутися